El meu carro
  • Subtotal
  • Despeses d'enviament
  • total

Bloc
6 idees per decorar una habitació infantil
12 Abr

6 idees per decorar una habitació infantil

Decorar l'habitació dels nens no és tan senzill. Quines característiques ha de reunir? En primer lloc, ha de ser còmoda i estar adaptada a la seva edat, de l'altra, imaginativa i acolorida perquè estimuli la seva personalitat a l'màxim. A més, és important deixar que els nens triïn la seva deco: dinosaures per reviure el Juràssic, núvols per viatjar pel cel o animals per divertir-se en la jungla. Pel que fa a mobles, tria un llit còmode, molt espai d'emmagatzematge i una zona d'estudi tranquil·la. Aquí la imaginació a-campa al seu aire!

Un dormitori per a nens brillants

Encara que l'habitació de l'peque també sigui mini, això no treu que et afanys en que sigui la més encantadora de la llar. La clau és aclarir l'espai i aprofitar-a el mil·límetre. Un llit tipus llitera com la de la imatge ofereix zona de dormir dalt i àrea polivalent baix, que pot servir de zona d'estudi, de joc o oferir una altra llitet per a un amic. Pel que fa a l'emmagatzematge, aprofita les parets amb lleixes i prestatge, i deixa una lliure per a un mural de pissarra on el teu fill o filla imagini (o dibuixi) els seus propis mons.

Un dormitori infantil romàntic

Una habitació romàntica és tot un clàssic atemporal. Roses empolsats, blancs o grisos són tonalitats que no cansen i donen peu a milers de combinacions deco totalment noves. Detalls per enlluernar als més petits poden ser llits imaginatives, tipis per refugiar-se o suaus catifes sobre les que jugar . ¡Dissemina animals amb encant o fantàstics per les parets i llestos per fabular!

Una habitació infantil res tipi-ca!

Si vols aconseguir una habitació per a nens diferent aposta per la màxima creativitat i colorit. Aconsegueix racons que deslliguin la imaginació dels menuts i els animin a jugar durant hores. Un tipi indi és ideal, així com catifes amb forma de núvol o estrella i armaris per a les joguines assegurances, bonics i sempre a la seva altura. Pots crear un racó de lectura amb un matalàs, coixins i una garlanda de llums. Imaginació a el poder!

"És important deixar que els nens triïn la seva deco: dinosaures, núvols o animals per divertir a la jungla"

Viatge a la lluna des d'una habitació infantil doble

Tens dos nens que comparteixen habitació? Ofereix-los el doble d'encant i jocs amb una decoració inspirada en els viatges espacials. En aquests quarts infantils, les lliteres són imprescindibles per generar més espai de joc. A més, des de la de dalt la Lluna ja no quedarà tan lluny. 'Es podrà tocar amb els dits! Tenim més idees estel·lars per a una deco infantil diferent com per exemple un camp d'estrelles, coets de neó o cosmonautes. Fins i tot hi ha un tipi temàtic que dóna joc!

Una decoració infantil d'inspiració tropical

Si a tots a casa us agrada la vegetació i les destinacions exòtics és possible aconseguir una habitació infantil original amb detalls tropicals. Un somni de sol, platja i fruites vitaminades a tot color. ¡Als petits els encantarà! Groc, verd, rosa o blau són els colors més vibrants i segur que algun enlluerna al teu fill o filla. A més, l'escenari es posarà flamenc i crearà un horitzó de cactus i palmeres. Això és pura diversió!

Una decoració infantil que va vent en popa

Si als teus fills també els agrada la platja i el mar, aborda una habitació infantil d'estil mariner. Els encantarà! Atraca un llit amb lliteres (amb xarxa de pesca inclosa) i deixa la coberta buidada per als jocs. Que l'escriptori no quedi mai a la deriva, cal concentrar-se a l'hora de fer els deures. Rega el vaixell d'animals marins i vesteix mobles de blanc i blau. Els tèxtils a ratlles també són bàsics i posaran el rumb a un món de fantasia.

Comparteix aquesta notícia!